مواد لازم:
ذرت پخته شده يا كنسرو شده: 300 گرم
پنير چدار رنده شده: 2 پيمانه
فلفل سبز خرد شده: 200 گرم
پيازچه خرد شده: دو سوم پيمانه
پودر زيره: سه چهارم قاشق چايخوري
فلفل سياه: نصف قاشق چايخوري
مايونز: سه چهارم پيمانه
خامه ترش: 250 گرم
طرز تهيه:
• درون كاسهاي متوسط خامه ترش، مايونز و زيره را با هم مخلوط كرده، خوب هم بزنيد.
• ذرت، پنير، فلفل سبز و پياز را به مخلوط خامه ترش اضافه كنيد.
• مخلوط فوق را با استفاده از يك قاشق چوبي خوب هم بزنيد.
• روي مخلوط را پوشانده و به مدت 2 ساعت يا طي شب درون يخچال قرار دهيد.
• اين سس خوشمزه را با انواع چيپسها ميتوانيد ميل كنيد.
http://www.food.com
نظر شما